VortexHealing® is een energetische manier van genezen en een pad voor spirituele ontwaking. Hierbij wordt er goddelijke of universele energie, helende liefdesenergie overgebracht, gechanneld, en wordt ook het zelfgenezend vermogen van de mens geactiveerd. Deze helende energie wordt tijdens de behandeling op u persoonlijk afgestemd, en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is. Het gaat naar plaatsen die geblokkeerd zijn, en heft deze blokkades op waardoor de klachten verminderen of verdwijnen. Het zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in uw lichaam. Het verhoogt de vitaliteit van het lichaam en versterkt het immuunsysteem.
 

 
Bij VortexHealing worden verschillende lagen en energiesystemen van het lichaam geheeld, zoals het fysieke lichaam, het emotionele, het mentale- en het karmische lichaam, de chakra's en de meridianen. Ook kan er gefocussed worden op specifieke klachten, zowel fysieke als psychosomatische of emotionele klachten en relationele problemen etc.
 
VortexHealing is een holistische geneeswijze, het behandelt de heelheid van het lichaam en zijn omgeving. VortexHealing werkt in de diepte omdat de oorzaak van de klacht laag voor laag op alle niveaus wordt aangepakt.
 
In het algemeen ervaren mensen na een vortexbehandeling een gevoel van ontspanning en ruimte, meer innerlijke rust, en het kan inzicht geven in de bestaande situatie. Ook kunnen er emoties naar boven komen die vragen om verwerkt te worden, dit duurt dan meestal maar even. Er bewust naar kijken en het voelen is in dat geval meestal voldoende.
 
Het aantal behandelingen dat nodig is om een klacht te verhelpen varieert per persoon. Over het algemeen zijn er bij langdurige of chronische klachten meer behandelingen nodig, maar verbeteringen kunnen al snel merkbaar zijn.
 
Een Vortex healing kan ook op afstand gedaan worden. Hierbij spreek ik een tijd met u af waarop ik de behandeling ga doen. Hierbij wordt er vooraf en achteraf contact met u opgenomen. Het beste is om tijdens deze behandeling rustig te zitten of te liggen en u daarvoor open te stellen.
 
 De Vortex healing...
 
De Vortex healing zelf duurt ongeveer 45 minuten.
De kosten voor een Vortex healing bedragen € 30,-
 
In geval van een behandeling op afstand dient dit bedrag vooraf overgemaakt te worden op:
IBAN NL80 ASNB 0707 521 408
t.n.v. P.G.L. van der Does